13. kesäkuuta 2007

Kesän riemua

Enpäs olekaan aikoihin tassuillut tänne mitään. Pitää heti korjata tuo asia. :)

Olen parantunut oikein hyvin, leikkauksesta ei muistuta enää mikään muu kun karvaton massu. Mahdottoman hitaasti nuo karvat kasvavat takaisin. Onneksi se ei tuolta alapuolelta kovasti näy muille. Ja onpahan massulle kivan viileä olo kun ei ole turkkia.

Mamma on ollut lomalla jonkin aikaa, ja kesäkin on vihdoin tullut. Oikein mukavaa aurinkoista keliä on ollut jo pitkään. Päivällä on mustalle koiralle vähän liian kuuma, ei meinaa jaksaa lenkkeillä kunnolla. Illalla sitten sään viiletessä piristyn ja alan leikkiä kotona uudella orava-kongillani. Mamma ei tosin oikein tykkää jyryämisestäni, väittää että joku mummu tykkää huonoa. Höh, en minä ketään mummua täällä näe, joten miksi se voisi huonoa tykätä. Kummallinen höpöttäjä tuo mamma joskus. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hoh, ainahan nuo Human Womanit jostain mutisevat. Kuka nelijalkainen niita oikein ymmartaa. Minun Human Woman on talla hetkella tosi raivostuttava. Se ei anna uutta muonaa! Tuossa on kupissani viela eilisen sapuskat mutta kun en tykkaa siita. Kaikkea se nenani eteen lykkaakin! Nyt se Human Woman vain sanoi etta lisaa ei tipu, eika uutta, ennenkuin olen taman annoksen syonyt. Aivan kasittamaton asenne!

Anonyymi kirjoitti...

Kuule, Pepsi, mun mamma on ihan samanlainen. Välillä se antaa tosi ihania herkkuruokia ja niiden jälkeen ihan tylsää raksua vaan. Kun jätän raksut syömättä, se vaan nostaa kupin kaapin päälle ja antaa samat yököt raksut illalla. Pakkohan pienen koiraressukan on se jossain vaiheessa syödä kun nälkä käy ihan kamalaksi.

Julmia nuo ihmiset. Ja itse vaan vetävät herkkuja kaiket päivät.