3. lokakuuta 2007

Viikkohaasteena Hassu

Minä osaan olla kyllä kovastikin hassu, mutta kuvia ei noista hetkistä (onneksi) kovin paljon ole. Yksi tällainen löytyi, jossa istuskelen olohuoneen verho päässäni. Kävin herkkuja odottelemaan kun mamma ja iskä olivat aamupalalla, enkä huomannut että kiepahdin tuohon paikalleni verhojen alitse. Ihmettelin vain mitä nuo ihmiset nauravat. Mamma pahoittelee kuvan huonoa laatua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rudolf näyttää hunnussaan niin söpöltä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, että ihmiset sulle nauraa, katos vähän sen kaverin naamaa, joka sieltä oven pielestä pilkistää. Väitän, että siellä nauretaan röhönaurua sun hunnuilles ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jaa notta Kessi vai? Joo se nauraa mulle aina. Luulee että sillä on oikeus kun se on narttu ja vanhempi. Mokomakin hekottelija. Mä vielä näytän sille joku päivä... :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä kyselen nyt kaikilta koirakamuilta, että kiinnostaisko sellanen koirakalenteri ens vuodelle?
Yks tuttu tekee sellasia ja ne on A4 kokosia, jotka sitten lähetetään jokaisen halukkaan sähköpostiin ja itse pitää tulostaa ne.
Tossa on mallina tommonen kissojen versio.
http://reeti.vuodatus.net/blog/874454
Tästä kalenterista saa sitten kertoo kaikille koiratutuille, joilla on blogi ja jos kiinnostaa niin ilmottakaa mulle aika nopeesti niin laitan niitä kalenterin pohjamalleja esille mun blogiin..