20. lokakuuta 2006

Tuhmuuksia tuhmuuksia

Rudi ei itse näköjään kehtaa kirjoittaa tempauksistaan, joten mamma tulee itse kertomaan. Rudi on ollut nyt niin tuhma poika, että mammalla alkaa olla päreet loppu ja pinna katkeamassa. Rukkastehdas häämöttää....

Useamman päivän ajan Rudi on systemaattisesti tuhonnut kaiken minkä suuhunsa saa aina kun olen poissa. Hyllyiltä vedetään kirjaa ja DVDtä sun muuta alas niin korkealta kun päästään hyppäämään, ja se on korkealta se. Roska- ym kaapit avataan ja sisällöt revitään ja levitetään pitkin asuntoa. Naulakossa roikkuvasta takista on pureskeltu helma rikki. Mattoon pureskeltu reikiä. Ja tuolla menolla on varmaan saanyt Kessukankin kaveriksi, vaikka tyttö ei omin päin tuollaista ole koskaan tehnyt, mitä nyt välillä pöydälle unohtunut ruoka on mennyt parempiin suihin.

Keittiöön sitä ei voi sulkea työvuoron ajaksi, kun se avaa oven ja tulee pois sieltä. Pitää harkita häkin hankkimista, tai koittaa laittaa se kiinni siksi aikaa kun oon pois. Luojan kiitos huonekalut on vielä saaneet olla rauhassa. Niitä jos alkaa kaluta, on varmaan sanottava sessulle bye bye. Vähän liian kallista tulee olemaan jos joudun ostaa vuokraemännälle kokonaan uuden kalustuksen. Nyt jo on parketti sellasessa kunnossa että varman joutuu rempata kun muutetaan pois.

Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin. :) Ruttu-poju meni tänään ekaa kertaa ihan itse auton taakse kun lähdettiin koirapuistosta. Ja kyllä sai sellaiset kehut ja namit että!!!

Rutun mamma

Ei kommentteja: