8. toukokuuta 2007

Pelottavia uutisia

Kuulin mammalta, että joudun leikkaukseen. Minut kastroidaan. HUI!! Mamma oli tänään varannut ajan Herttoniemen Eläinlääkäriasemalle 15. päivä keskiviikoksi. Mennään klo 13.30 ja pääsen kuulemma kotiin tuossa klo 18 paikkeilla illalla.

Alkoi kyllä pelottaa aika tavalla. Muistan kyllä sieltä Virosta eläinlääkärin joka tutki ja rokotti minut ennenkun muutin mamman ja Kessin luokse. Hän oli kyllä oikein mukava vaikka se rokottaminen vähän sattuikin. Mutta että leikkaus.

Kessi kertoi että tuolla eläinlääkäriasemalla on kyllä oikein kivat lääkärit, se on käynyt siellä kaksi kertaa. Toisella kertaa kuulemma otettiin verikokeita ja röntgenkuvia ihan. Mutta sielläkin on tosi kivat eläinlääkärit, koiran namiakin antoivat kun Kessi oli ollut reipas tyttö.

Aino hyvältä kuulostava puoli tässä on se, että pääsen mamman mukaan töihin ainakin kolmena päivänä. Minua kun ei kuulemma saa nuolla niin kauan kun mahassa on tikkejä, mitä ne sitten ovatkaan. Ja tarvin kai vähän extrahellyyttä ja taputteluakin. Ja rapsutuksiahan siellä mamman töissä saa, kun siellä on paljon kaikenlaisia mukavia ihmisiä jotka tykkäävät koirista.

Ei kommentteja: