1. toukokuuta 2007

Vapun viettoa ja kiskomista





































Nyt on Vappu, mikä se sitten lieneekään. Me käytiin viettämässä sitä eilen Pikkutytön ja Miehen kotona. Ja Kessi ei taaskaan päässyt. Hih. Sain paaaaaljon paljon oikein hyvää ruokaa ja lenkilläkin käytiin nelistään. Ja minut koristeltiin noin hienoksi tuollaisella kirjavalla narulla ja hassulla hatulla. Eikö ole hyviä poseerauksia. Toisessa kuvassa muistin jopa hymyillä. Ainoa mistä en oikein tykännyt, oli kauhea älämölö ja pauke ja tööttäily. Mutta kestin sen kun mies. Niin, ja vähän pelkäsin ilmapalloja. Olivat kauhean pelottavan näköisiä, ensin sellaisia pieniä matoja ja sitten yht´äkkiä kasvoivat suuren suuriksi ja osa ihan pamahti. HUI!!

Tapasin uuden ihmisenkin, hän oli kuulemma Pikkutytön Mummi. Mikähän Mummi on?? No, hän oli kyllä oikein mukava ja rapsutteli minua pihalla. En vain oikein ehtinyt keskittyä häneen kun oli niin kamalasti kaikkea mielenkiintoista vahdattavaa naapuripihoilla. Joku Vaarikin siinä oli, mutta hän ei rapsutellut, ei tainnut uskaltaa....

Olen kai tuottanut mammalle vähän pettymystä tuossa remmissä kulkemisessa. Olen nimittäin oppinut tosi hienosti kiskomaan tuo kuonopanta päässä, eikä mamma näytä siitä tykkäävän kun taas on alkanut murista minulle sieltä remmin yläpäästä. Mutta kun en millään muista ettei siinä saa riekkua. Tänään mamma sanoin ettei meidän kanssa voi kunnolla edes ihmisten aikaan lenkkeillä kun se on yhtä tuskaa. Mitähän se sillä tarkoitti? Ettei muka tykkää olla meidän kanssa ulkona?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :) Kivat vappukarkelot on teillä tainnut olla? Meillä ei vappua juhlittu,kun synttärit oli niin lähellä. Lihaisan kakun sain ja ai että,kun se olikin hyvää! Harmi,kun synttärit on vain kerran vuodessa ;)